De Danseglade


Promo DD1305

De Danseglades julenummer er ute

På forsiden akkurat nå

Årets siste utgave av De Danseglade er nå i postkassene til våre abonnenter rundt om. Du kan også kjøpe bladet via våre nettsider. Klikk på forsiden av bladet under, eller følg den røde knappen oppe i venstre hjørnet over.

60 sider spekket med masse dansestoff, komplette oversikter over hvor alle band er ti lenhver tid, helt ut februar, samt mer enn 30 anmeldelser av dansefester rundt om den siste tiden. I tillegg har vi portretter av flere artister og bnad, enten fordi de er plateaktuelle, eller fordi de har utmerket seg på noen måter.

Jarl Goli – kjent for mange fra Portveien 2, hadde store opplevelser gjennom høstens SKal Vi Danse, på TV2. Hanne Mette Gunnarsrud har det tilfelles med Steinar Engelbrektson at de kom med plate nå rett før jul, disse tok vi en prat med. Plate kom også lokomitovet Ole Ivars ut med. Vi var med på «signingeringsferden» på Color Line! Vi fotfulgte dem også på tur til Spania i høst – noe du kan lese om her på våre nettsider.

Ellers i bladet er det som vanlig mye stoff, variert satt sammen for våre lesere. Nytt i dette nummeret er spalten der vi tar bransjen på pulsen.

PK, Hans Olav Trøen, Kjetil Nordfjeld og Aage Sogn har fortalt mye om hva de mener om at norske danseband har blitt for dyre.

DDKalender 2014_hel DDKalender 2014 er et gratis vedlegg i bladet

 

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også