De DansegladeDe Danseglade er der det skjer

På forsiden akkurat nå

På våre nettsider kan du løpende følge de aktiviteter som vi dekker, over hele landet. I fanen over – på dans – kan du se en oversikt over alle. Disse reportasjene finnes på nett med mange bilder. Alle blir så dekket opp i det kommende nummeret av De Danseglade med en anmeldelse, der vi kaster terningen på elleve ulike parametre. Partyfaktor, priser, servering, inneklima, dansegolvets størrelse og underlag, sanitærforhold, atmosfæren generelt, vaktholdet, lyden og parkeringsforholdene. Dansefolket blir mer og mer kvalitetsbevisst, og vi tror det er til stor hjelp for både dansefolket og arrangørene at vi setter fokus på det å være kvalitetsbevisst. Det er de som gjør en god jobb som lever lenge, som arrangør. (Illustrasjonsbilde av Ole Ivars da de var på Storefjell i februar. Foto: Asle Strand)

Siste utgave kj%C3%B8pes her OJ med første plate på norsk

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også