De DansegladeDe Danseglade anmelder: Sten & Stanley "50 Jubileum"

På forsiden akkurat nå

18 desember 1993, tok Sten & Stanley rekorden som det bandet som hadde hatt flest låter på Svensktoppen. Den gangen, for 19 år siden, var det låt nr 43 som tok rekorden. Antallet har siden økt til over 60 og ingen har på noen måte nærmet seg. Utrolig!
Når de nå gir ut jubileumsplate i anledning deres 50-årsmarkering, er det ikke rart det ble en dobbelplate. Sten & Stanley kan velge og vrake i populære hitlåter og de har plukket ut i alt 44 flotte låter fra deres fantastiske og lange karriere.
De utrolige brødre, i navn og musikk, Sten og Ebbe Nilsson, har begge vært med fra den spede begynnelse. I 1962 ble popgruppen Sten & Stanley dannet. Etter hvert dreide stilen mer og mer over til danseband, noe som sikkert var et smart valg. De spilte seg inn i folks hjerter og de var (og er) hyppig på Svensktoppens lister. Mange har trallet på: «Jag vil vara din, Margareta», «I ditt fönster brinner et ljus», «Du och jag», «Sjöman Per» og mange fler. (Anmeldt av Ann Heidrun Ruud)
Les hele anmeldelsen i De Danseglades desembernummer 2012

Siste utgave kjøpes her Hanne Sørvaag: Fornøyd med salget av countryplata mi

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også