De DansegladeDe Danseglade anmelder: Bris "Varme vindar"

På forsiden akkurat nå

Wapo, har endret navn til Bris og er nå ute med albumet, «Varme vindar». De presenterer en blanding av pop og dansebandmusikk, med en anelse country. Altså ikke helt enkelt å finne båsen de passer best i.
Bris er stort sett selvforsynt når det gjelder låter. Gunnar Engevik står for ni av albumets tolv spor. Foruten å skrive musikk, spiller Engevik en rekke strengeinstrument og munnspill. Resten av Bris er: vokalist Arvid Søreide, bassist Geir Skjelnes, Arthur Lien på trommer og Trond Eide på tangenter.

Gullskoen promo feb 2012 liten i tekst1 Vi danset til Ole Ivars og Steinar Engelbrektson i Ålesund
Tekstene fremføres på dialekt og Arvid Søreide har en særegen og fin stemme. Bandet består av flinke musikanter, noe som kommer frem i platas instrumentale innslag, «Demningen». Den er en av mine favoritter og passer godt for både øre og fot. Andre favoritter er «God natt, god natt» og Bris sin vestlandske versjon av Buck Owenslåta «Crying time», eller «No e kvelden nesten slutt», som den heter her. (Anmeldt av Ann Heidrun Ruud).

Les hele anmeldelsen i De Danseglades desembernummer 2012

Siste utgave kjøpes her Hanne Sørvaag: Fornøyd med salget av countryplata mi

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også