De DansegladeDe Danseglade anmelder: 20 år med Rainbow

På forsiden akkurat nå

Rainbow, er et av Norges lengstlevende band, med sine 43 år. De siste 20, med Lars Kristoffersen som vokalist og frontfigur. Rainbow fant virkelig skatten under regnbuen, med låten Bye Bye Baby. I over tretti år har denne låten herjet rundt på radiostasjoner, hitlister og i høyeste grad som ønskelåt ute på spilleoppdrag. Hitlåten er helt spesiell og det nytter ikke å sammenligne den med andre. For, Lars Kristoffersen og Rainbow, har hatt flere innspillinger som har høstet godord. Albumet «Den fineste i verden», ble blant annet nominert til Gullskoen 2011.
Lars Kristoffersen er en dyktig vokalist, enten du hører han på plate eller live. Jeg har plukket ut noen yndlingslåter. «Den fineste i verden» er en nydelig ballade som går rett inn i øret og blir der. En annen favoritt er en Lasse Stefanz-låt, «Fremling». Her fremstår den med norsk tekst av Lars, men med den samme spesielle historien som i originalen. Låten er en ballade og Lars får vist frem stemmen sin på en flott måte. «I min fantasi», er en annen godlåt for øret og den rolige dansefot. (Anmeldt av Ann Heidrun Ruud).

Les hele anmeldelsen i De Danseglades desembernummer 2012

Siste utgave kjøpes her Hanne Sørvaag: Fornøyd med salget av countryplata mi

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også