De Danseglade


Lasse Stefanz_trouble boys

DD anmelder: Lasse Stefanz "Trouble boys"

På forsiden akkurat nå

Etter et kaotisk år for Lasse Stefanz, er det virkelig en stor fornøyelse å sitte med ei ny plate i handa. «Trouble boys», er første utgivelse etter at tre av bandets opprinnelige medlemmer takket for seg. De nye ønskes velkommen som: Jonas, Jocke og Henrik. Naturlig nok, var det stor spenning knyttet til denne plata. Ville det låte som Lasse Stefanz?
Med gode musikere i ryggen, er det ingen tvil om at vokalisten i et band, er hovedpersonen. Lasse Stefanz er intet unntak. Så lenge det er Olle Jönsson som holder i mikrofonen, låter det som det skal.
«Trouble boys» inneholder femten låter, hvor de aller fleste er både dansbare og lyttervennlige.

Jeg vil trekke frem fem favoritter:

«Riktig kärlek», er en god danselåt med fin stigning i refrengene og mye å danse på.

«När jag är med dig», er en skikkelig koselåt. En kjærlighetserklæring presentert som en vakker ballade. Dansevennlig for de som liker de rolige dansene.

«Dags för en tango», inviterer oss på dansegulvet til litt andre takter enn de vanlige. Et morsomt og dansevennlig innslag.

De Danseglade kaster terning på to parametre – lyttbarhet og dansbarhet. Les hele anmeldelsen i De Danseglades septembernummer. Bestill abonnement på den røde knappen på toppen av siden.

Ann-Heidrun Ruud

Les også