De DansegladeDansefestivalen 2013 nærmer seg

På forsiden akkurat nå

Tradisjonene rundt det å dra på dans har de siste årene endret seg vesentlig, og det er nå sommerens store festivaler som står på programmet for svært mange dansefolk. 9. til 14. juli skjer det på Sel, under Dansefestivalen. Arrangør Øystein Ulen, forteller om stor pågang av bestillinger, og kanskje topper årets festival fjorårets, som var den hittil største med over 23000 besøkende gjennom den lille uka arrangementet varte.

Abonnenter på De Danseglade får bladet rett hjem i postkassen hver gang det kommer. Bli med du også!

Som alltid er menyen svært variert, og på Sel kan du også gjennom hele festivalen også kose deg til skikkelig gammaldansmusikk. Arrangøren har også klart å lage gode tradisjoner og videreutviklet sitt særpreg. Noe av dette er allsangen på selve middelaldergården Jørundgård og gudstjenesten i storteltet. Dette suppleres også av fjelldans på Høvringen, og aktiviteter i Otta sentrum. Hele regionen settes dermed på kartet, og hele bygda er med i stor grad.

Gjennom de siste fem årene har også Dansefestivalen på Sel vært arena for utdelingen av bransjeprisen Gullskoen. Dette skjer også i år, og du kan oppleve live hvem som vinner de gjeve prisene.

Les mer om Gullskoen.

Vi har sakset programmet fra festivalens egne sider under, og helt nederst i artikkelen finner du en bildekavalkade fra vårt rike bildearkiv fra forrige år og tidligere.

Siste utgave kj%C3%B8pes her Seljordfestivalen 2013

 

Spilleplan2013b-1.jpg

 

Spilleplan2013b-2.jpg

Spilleplan2013b-3.jpg

 

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også