De DansegladeAristocats - sin egen stil

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

AristoCats har funnet sin plass i mengden av band som spiller dansemusikk. Bandet kjører sin egen stil, og viker unna mye av det tradisjonelle som man ofte møter i sjangeren. Vi tok en prat med Kjell Kallestad, vokalisten.
– Tradisjonelt sett her på Vestlandet så spilles mye covermusikk. Engelsk og amerikansk musikk som kom med både Radio Luxemburg og sjømenn på 70-80 tallet, ble til inspirasjon for mange lokale artister og band.
– AristoCats greie er at vi har gjort cover musikk på vår måte, sier Kjell. Da vi kom inn på danseband markedet la vi om låtene slik at de ble mer dansbare for denne typen publikum.
Vi har mange tempo låter og grooves som dansere liker veldig godt.

Følg oss på FACEBOOK

Gode minner
Etter 40 års langs landeveien sitter man igjen med mange gode minner. Både musikalsk og sosialt. Kjell husker med glede alle reisene og spillejobbene som har vært, og håper kommende år også vil bringe mange spennende opplevelser.

– Det er ikke så lett å plukke ut noen enkelthendelser for det har egentlig vært en hel vei med fine opplevelser for oss sier Kjell. For egen del sitter kanskje 80-årane best i, og spesielt en av jobbene på Rosenkrantz hvor amerikanerne lurte på hvilken del av USA jeg var fra siden jeg sang så amerikansk. Morsom opplevelse det for en beskjeden Sotra kar. AristoCats ble også kåret til Årets Countryband på stedet der i 1986, og det i konkurranse med storheter som Cato Sanden og Claudia Scott. (Tekst: Laila Røynestad).

Les hele artikkelen i De Danseglades aprilnummer

Aristocats består i dag av:
Kjell Kallestad – Vokal
Inge Glesnes – Keybord/vokal
Torstein Hjelle – Bass
Jon Petter Mo – Gitar/vokal
Thor Inge Stokke – Trommeslager
Bjørn Breilid – Gitarist

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også