De DansegladeAristocats - 40 år gir mange minner

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Etter 40 års langs landeveien sitter man igjen med mange gode minner. Både musikalsk og sosialt. Vokalist Kjell Kallestad husker med glede alle reisene og spillejobbene som har vært, og håper kommende år også vil bringe mange spennende opplevelser.

– Det er ikke så lett å plukke ut noen enkelthendelser for det har egentlig vært en hel vei med fine opplevelser for oss sier Kjell. For egen del sitter kanskje 80-årane best i, og spesielt en av jobbene på Rosenkrantz hvor amerikanerne lurte på hvilken del av USA jeg var fra siden jeg sang så amerikansk. Morsom opplevelse det for en beskjeden Sotra kar. AristoCats ble også kåret til Årets Countryband på stedet der i 1986, og det i konkurranse med storheter som Cato Sanden og Claudia Scott.

Abonnenter på De Danseglade får bladet rett hjem i postkassen hver gang det kommer. Bli med du også!

– Ellers så må man jo så klart nevne Seljordfestivalen som en helt spesiell happening.
Det å få spille på en av Norges største dansebandfestivaler er for oss i AristoCats en fantastisk flott opplevelse. Vi er veldig glad og ydmyke over å få være en del av underholdningstilbudet på denne fine festivalen. Her er det fest og danseglade mennesker fra morgen til seine kveld.
I år skal vi også få prøve oss for første gang på scenen i Sel, noe vi gleder oss veldig til. Det skal bli morsomt å se hvordan trøndere og gudbrandsdøler vil motta musikken vår.

– For meg personlig er det å drive på med musikk nesten viktigere en jobben, sier Kjell og ler. Vi er en gjeng som har hatt og fortsatt har det veldig trivelig i lag. Musikk gir overskudd i hverdagen, og noe av det morsomste vi vet er å være i lag med publikum å se at de koser seg når vi spiller. Det å ha fått være med så lenge er vi veldig glad for og har gitt oss mange gode minner. (Tekst: Laila Røynestad)
Les hele artikkelen i De Danseglades aprilnummer

 

Les om jubileumsfesten med Contrazt og Bris!

Aristocats består i dag av:
Kjell Kallestad – Vokal
Inge Glesnes – Keybord/vokal
Torstein Hjelle – Bass
Jon Petter Mo – Gitar/vokal
Thor Inge Stokke – Trommeslager
Bjørn Breilid – Gitarist

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også