De Danseglade40 årsjubilanten Aristocats

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

I 40 år har gladgjengen fra Sotra underholdt danseglade med sin herlige svingmusikk, og sprudlende framtoning fra scenen. De Danseglade har tatt en prat med vokalist Kjell Kallestad for å bli bedre kjent med de muntre spillemenn fra kysten.

Aristocats har akkurat ferdigstilt sitt jubileumsalbum som skal lanseres under jubileumsfesten deres i april.
– Denne plata er litt annerledes enn de to foregående, da vi her har tatt med mange norske låter som vi har fått på oppfordring fra publikum, det kan nevnes både Bjørn Eidsvåg og Vassendgutane. Plata er innspilt live i studio, da vi hadde et sterkt ønske om å gjenskape litt av det vi gjør når vi er ute på spillejobb. Vi gleder oss stort til å se hvordan mottakelsen blir, forteller Kjell Kallestad til De Danseglade.

– Jubileumsfesten skal være 26 og 27 april, da vi har slått på stortromma og leid to ferjer fra Showline som skal være ste Her blir det sang og musikk og stort rekebord. Vi har også fått med oss Contrazt som skal være med begge dager på feiringen. Vi gleder oss masse til dette arrangementet og håper at mange vil være med oss på turen. (Tekst: Laila Røynestad)

Les hele artikkelen i De Danseglades aprilnummer

Aristocats består i dag av:
Kjell Kallestad – Vokal
Inge Glesnes – Keybord/vokal
Torstein Hjelle – Bass
Jon Petter Mo – Gitar/vokal
Thor Inge Stokke – Trommeslager
Bjørn Breilid – Gitarist

 

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også