De Danseglade


Bjørns

Bjørns orkester: Vi e glad i dokker!

På forsiden akkurat nå

Bjørns orkester er aktuelle med nytt album.. Vi tok oss en prat med disse karane, som omtrent alle er nær familie med hverandre.
Etter mer en 45 år langs veien har bandet fått se dansebandbransjen fra alle sider, og det som for Mathias og bandet er viktig, er å fremme de positive sidene litt bedre.
– Vi syns dansebandbransjen i Norge er en flott bransje, med positive danseglade publikummere som stiller opp og koser seg med musikken. For vår del opplever vi at det i mye større grad også er yngre mennesker som kommer på våre arrangementer. Mange av disse står foran scenen og synger med på låtene. Generelt har vi opplevd økende oppmøte på våre arrangementer samt økning i platesalget.

Følg oss på FACEBOOK

– Jeg syns vel kanskje også at vi innad i bransjen kan være flinkere til å backe opp hverandre, være positive og jobbe sammen for å vise sjangeren fra sin beste side utad. Kun på denne måten kan vi få enda større tilvekst, både blant publikum og aktører.

«Gla i dåkker»
Bjørns Orkester satser fullt og helt på oppgaven, og setter seg hele tiden nye mål.
– Hvis du kan si du har opplevd alt, vil du ikke kunne ha mer å bidra med. Planene fremover er ut å spille for vårt danseglade publikum. Nå som vi akkurat har kommet ut med vår nye plate, er vi allerede i gang med låtskriving til vårt neste album.

– Så danseband Norge – «Vi e så gla i dåkker, vi kan ikkje noe for det».

Bjørns Orkester består av:
Bjørn Kalvatsvik – Trekkspill, tangenter, sang, kor
Johnny Kalvatsvik – Trommer, sang, kor
Mathias Kalvatsvik – Trekkspill, gitar, tangenter, sang, kor
Jan Erik Bang Småge – Gitar, tangenter, kor

Resten av artikkelen kan du lese i De Danseglades juninummer. Tegn abonnement i dag ved å klikke HER, for å få bladet rett  i postkassen.

Siste utgave kjøpes her Vi danset til Lasse Stefanz og Dænsebændet på Storefjell

Laila Røynestad

Jeg heter Laila, og har skrevet for De Danseglade siden 2003. Det passer meg fint, siden jeg både er glad i å skrive, og glad i danseband og dansekultur. Ellers bor jeg i Flekkefjord, har vært aktiv i det lokale idrettslaget i en årrekke, og jobber som eventkoordinator på Maritim Fjordhotell.

Les også