De DansegladeVinner av Storefjellweekenden er klar

På forsiden akkurat nå

Tidligere i september annoserte vi en konkurranse, der premiene var en weekend for to på Storefjell – den helgen Contrazt står påscenen den 13. oktober. Under ser du også hele høstens program for det som skjer denne høsten. I tillegg er det planlagt dansehelg til julebord første helgen i desember.
13/10 Contrazt
27/10 Vassendgutane
24/11 Heine Totland med Buddy Hollyshow
Abo promo lite for teksinnlegg Vinn Contraztweekend for to på Storefjell!

Vi ba om en oversikt over de fire feilene som hadde sneket seg inn i teksten under. Flere årvåkne lesere har sendt sitt svar. Her er faciten;

Contrazt et fremadstormende band
Bandet så dagens lys, som duoen Futt og helt (Fullt og helt er korrekt – ikke Futt…), da med bassisten Leif Dybendal (Leif spiller gitar ikke bass) og Hanne Mette Gunnarsrud alene. Flere medlemmer kom til og bandet skiftet navnet til Contrazt. Hanne Mette ble etterhvert erstattet av Ham Kam supporter, lærer og korleder Gro Anita Jonassen (Johansen selvsagt) fra Hamar. Bandet har to Gullskoenpriser på samvittigheten (tre priser – Leif ble årets musiker i år), Årets danseband både i 2011 og 2012. Bandet består i dag av fem musikere; Leif Dybendal, Gro Anita Johansen, Tommy Sagerud, Gunnar Erik Ryen og Roar Sagerud. Noen har også påpekt at Gro Anita kommer fra Ilseng iog ikke Hamar. I så fall var det fem feil i teksten. Men vi godkjenner uansett alle med fire korreksjoner.

Den heldige vinner av konkurransen ble Kjell Olav Rognhaugen. Vi gratulerer. Vinner må ta kontakt med redaksjonen i DD på post(at)dd.no.

Du kan booke et opphold på Storefjell på 32078000

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også