De DansegladeVinn billetter til Kindbergs og Ingemars i Letohallen

På forsiden akkurat nå

Til helgen braker det løs for tradisjonell dansefest i Letohallen. De siste årene har det vært godt besøk på dansefestene hos arrangøren rett nord for hovedstaden. For den årvåkne leser, vil du finne fem faktafeil i teksten under. Finner du disse, er du med i trekningen om 2 gratisbilletter til lørdagens dans.

Abo promo lite for teksinnlegg Bildespesial fra Fårefestivalen på Gol

Kindbergs og Ingemarsjubileum
Begge band har i år feiret jubileum, Kindbergs med sine 35 år på scena, og Ingemars med sine 10. Kindbergs satser virkelig mot det norske markedet, og har høstet mange lovord for sitt siste album «Vi reiser østerut». Ingemars på sin side er også snart klare med sin siste CD. Større sak om Finnskogens konger, kan du lese i De Danseglades desembernummer. Keyboardisten Steve Andersson i Ingemars og vokalist/gitarist Joakim «Jocke» Olsson i Kindbergs står foran hvert sitt band, som denne lørdagen vil utfylle hverandre veldig bra.

 

Fant du feilene? Send en mail til post(at)dd.no innen fredag 12/10 klokken 12, og du er med i trekningen. Merk mailen Letohallen. Vinner vil bli offentliggjort på våre nettsider. (foto: Arnfinn Borge)

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også