De Danseglade


Søndagsdans på Color Fantasy

Søndagsdans på Color Fantasy

På forsiden akkurat nå

Vi danset til Lasse Stefanz og duoen Steinar & Terje om bord på Color Fantasy 24. – 26. august.
Før ombordstigning var det oppvisning av et flott danse par i avgangshallen. I Donkey pub underholdt Steinar & Terje både på utreise og retur, begge dager fra kl.15.30 til 17.30 og fra kl 18.45 til 1930. De bød på mange gode gamle låter fra Scandinavia, i tillegg til en del svenske. Handlegata utenfor puben ble også flittig brukt som dansegolv av dansefolket.
Skipets eget show er også verdt å få med seg. Her er høy underholdningsfaktor, med flott musikk, sang, kostymer og effekter. Showet begynner vanligvis kl.19.00 og kl.20.00, men ble flyttet en time frem, siden dette var et dansecruise.

Abo promo lite for teksinnlegg Stena Line får hjul under kjølen

Lasse Stefanz entret scenen i Fantasy Show Lounge halv ti på kvelden, og med tre innlagte pauser, holdt svenskene det gående til halv to på natta, både på utreise og retur. Lasse Stefanz fremførte både gode gamle låter og nye låter. Lyden var meget bra begge dager, med unntak av første økt på søndagen, da var det for høyt i våre ører. Color Fantasy var fullbooket og det danseglade publikum storkoste seg på dansegolvet og ved bordene i Fantasy Show Lounge begge dager.
Mange vi møtte, fortalte De Danseglade at dette var det beste dansecruiset hittil. Lasse Stefanz selv var også begeistret, og ville gjerne komme tilbake.
Det er også flott med cruise med avgang søndag, da får gjestene også handlet i Kiel mandagen. Et meget vellykket cruise med topp underholdning begge dager, og med fullbooket båt. (Tekst/Foto:Arnfinn Borge)

Les anmeldelsen av cruiset i De Danseglades oktobernummer

Folg oss pa facebook liten Stena Line får hjul under kjølen

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også