De DansegladeVi danset til Rainbow på Glade Rosenkrantz i Bergen

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Abo promo feb 2012 Contrazt akkurat ferdig i studio   en bildereportasje

Glade Rosenkrantz arrangerte som alltid dans med levende musikk denne helgen, og denne gangen var det østfoldbandet Rainbow med Lars Kristoffersen som stod på scenen. Disse proffe gutta sørget for super stemning og virkelig fengende dansemusikk begge kveldene. Selv om det var litt lite folk innom Rosenkrantz fredagen, var likevel stemningen på topp. Det var god plass på den fine eikeparketten, og man kunne virkelig «slå ut håret» og swinge rocke foten.Klikk Her Ikoner og bullits for eget bruk
Lørdagen var der mer gjester på plass, men fortsatt ikke mer enn at man kunne swinge seg til de fengende danse rytmene. Lyden var klar, fin og passe høy. Bandet tok oppfordringer og spilte låter som publikum ønsket seg. Når det i tillegg er dyktige bartendere, blide og flotte vakter, kan ikke kveldene bli annet enn super. Nok en gang takk til arrangøren for en flott dansehelg. (Tekst og foto: Vibeke Eide)

Les anmeldelsen av arrangementet i De Danseglades juniutgave

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også