De DansegladeVi danset til Rainbow og Extras på Marker

På forsiden akkurat nå

1. juledag var det dansefest i Ørje, på Marker Kulturhus, med Markerdansen som arrangør. På scenen denne kvelden var det Rainbow m/Lars Kristoffersen & Svenske Extas som underholdt de rundt 200 gjestene. Dørene åpnet kl.19.30 og det var svenske Extas som begynte kl.21.00. Bandene spilte deretter en time hver, frem til kl.01.00. Den siste timen frem til kl.02.00 spilte de en halvtime hver seg og det var Rainbow som avsluttet dansen. Frem til rundt halv tolv var det lite folk, men etter dette strømmet det på med feststemte ungdom og dansegolvet var deretter flittig i bruk frem til kl.02.00.

Siste utgave kj%C3%B8pes her Vi danset til Gutta i Scandinavia på Lørenskog

Svenske Extas, som kommer fra Bengtsfors og Grums området i Värmland, hadde med seg en ny keyboardist, Thomas Vainio, som gjorde sin første spillejobb i Ørje, og bandet fremførte mange gode låter. Bandet er også nominert til Dansbandpriset i 2013. Absolutt et band man vil høre mer om fremover. Live har de også flere jobber i Norge i 2013.
Rainbow med Lars Kristoffersen i spissen, viste seg fra sin beste side, som vi er vant til å høre dem. Det kom mange gode låter, også låten ”jeg elsker deg vilt og hemningsløst” som Roy Morten i bandet har skrevet, samt mange andre gode låter; ”Min Mustang” og ”Bye Bye Baby”. En vellykket dansefest på Ørje 1.juledag. (Teks/Foto:Arnfinn Borge).
Les anmeldelsen av festen i De Danseglades februarnummer

Abo promo lite for teksinnlegg Vi danset til Gutta i Scandinavia på Lørenskog

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også