De Danseglade


Vi danset til Lasse Stefanz på Tanumstrand

Vi danset til Lasse Stefanz på Tanumstrand

På forsiden akkurat nå

Abo promo feb 2012 Gullskoens SMS konkurranse med flotte premier

Skjærtorsdag var det påskedans på Tanumstrand med Lasse Stefanz. Denne gangen var dansefesten i Tanumstrand Eventcenter (Sporthallen), som ligger like ved Tanumstrand Resort Hotell, og eventcenteret har en hall som har plass til 1200 stk eller 800 sitteplasser. Dansegolvet var fullt besatt fra første tone, med mange fans både fra Norge og Sverige, som hadde møtt frem for å høre sine idoler. Publikum kunne også glede seg over en del av de nye låtene som kommer på deres nye cd ”Rocky Mountains», som utkommer den 23.mai. I tillegg kunne man oppleve mange showende fans med på allsang foran scenen.

Klikk Her Ikoner og bullits for eget bruk
Lasse Stefanz fikk overrakt Gullplate for 20.000 solgte album i Sverige, for albumet ”Vår Beste Country”, til stor applaus. Olle hadde også med seg en gjesteartist fra fansen, på scenen under ett nummer. (Tekst og foto: Arnfinn Borge)

Les anmeldelsen i DeDanseglades aprilnummer.

Du kan se videoer under alle bildene

Abo promo feb 2012 Gullskoens SMS konkurranse med flotte premier

Her er fire videoer av Lasse Stefanz denne kvelden!
Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også