De DansegladeVi danset til Lasse Stefanz på Lane Loge ved Uddevalla

På forsiden akkurat nå

Onsdag den 16.mai var det Lasse Stefanz som stod på scenen med topp underholdning for de rundt 800 svenske og norske danseglade og fans som hadde møtt opp denne kvelden. Lane Loge ligger 11 km utenfor Uddevalla ved riksveg 172 mot Bengtfors. Det er vegvisning til danslåven når du kommer til lane langs riksveg 172, en riktig stor flott danselåve ute på landet.

Lasse Stefanz entret scenen kl.21.00 og spilte frem til kl.01.00. Dansegolvet var flittig i bruk fra første tone og det var mange svenske og norske fans som samlet seg foran scenen under hele kvelden for å hylle sine idoler. Lasse Stefanz hadde med seg vikar på bass for Lasse Sigfridsson denne kvelden, og de hadde også med seg en ny på trompet og keyboard også. Lasse Stefanz spilte mange av låtene fra den nye CDen som utkommer nå den 23.mai, og kvelden i gjennom var det en god atmosfære både på dansegolvet og foran scenen.
En flott dansekveld på Lane tross litt dårlig vær og en smule kaldt. Et flott dansested med stor låve med stort dansegolv. På lønnekrogen får man kjøp god mat å drikke som jeg anbefaller et besøk nå i sommer for de som har tenkt seg ut på dans i nærheten av Uddevalla. Lane Loge har et flott og stort dansegolv med plass til mange dansepar, og restaurang Lønnekrogen har alle rettigheter, og man får kjøpt god varm mat og drikke. Her er det i tillegg også underholdning med musikk, når det er dansekveld. Denne kvelden var det underholdning med Mad Mix Partyexplosion som hadde sin siste spilling  på Lane Loge denne dagen. Mad Mix  Partyexplosion består av to karer som spiller Raggarrock.
Restaurangen har fått navnet Lønnekrogen fordi det vokser et lønnetre opp gjennom golvet og den har plass til 180 matgjester. Her er også kiosk hvor man får kjøpt pølser, smørbrød, kaffe og kaker. Og i Cafe Stallet og ladan får man også kjøpt litt mat, i puben får man kjøpt mat og drikke.
På Lane Loge kan man også leie seg hytte, da de har 18 hytter til utleie. Her er plass til fra to til seks personer, og enkel standard. I tillegg til hytter er også stor campingplass.(Tekst og foto:Arnfinn Borge)

Les anmeldelsen i De Danseglades juninummer.

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også