De DansegladeVi danset til Lasse Stefanz og Rollix på Årnes

På forsiden akkurat nå

Fredag den 18.mai var det dansegalla på Årnes i Runnirinken Ishall, og denne kvelden var det Lasse Stefanz og Rollix fra Nes på Romerike, som stod på scenen. Rollix er en trio som består av Marius Klikk Her Ikoner og bullits for eget brukBarhaugen (sang og gitar), Bjørn Aulie (keyboard og sang) og Odd Barbakken (gitar og sang). De spiller variert dansemusikk, og engelsk og amerikansk pop og rock, i tillegg til låter fra skandinaviske artister. Marius Barhaugen er kjent fra Idol og MPG.

Dørene åpnet kl.19.00 og det var Rollix som startet det hele, og deretter gikk det nonstop frem til kl.02.00 med økter på 1 time på hvert band. Dansegolvet var flittig i bruk fra første tone og de ca.1000 stk fremmøte koste seg ved bordene og på dansegolvet. Lasse Stefanz fremførte mange av låtene som kommer på den nye cden som utkommer her i Norge den 25.mai og i Sverige den 23.mai. (Tekst og foto: Arnfinn Borge)

Les anmeldelsen av arrangement i De Danseglades juninummer.

 

Abo promo feb 2012 Ikoner og bullits for eget bruk

 

Gullskoen promo feb 2012 Ikoner og bullits for eget bruk

 

 

 

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også