De DansegladeVi danset til Lasse Stefanz og duoen Cross Country på Lendemoen

På forsiden akkurat nå

Den 19. mai var det duket for dansefest på Lendemoen Sira i Flekkefjord. Bakke Idrettsforening hadde jobbet på spreng dag og natt for å få i stand det som skulle bli tidenes dansefest for bygda. Forberedelsene til festen startet på verst tenkelig vis da svære arrangementtelt tidligere i uka ble knust av storm, og mange ressurser ble satt i sving for å skaffe nye. Etter iherdig dugnadsinnsats ble det omsider klart til den store kvelden.
Bobiler og campingvogner kom fra Bergen i vest til Porsgrunn i øst, ja nærmere 150 campingenheter fant veien til denne lille Sørlandsbygda. De sørget for god stemning hele helgen, med grilling, sang og musikk.
I år hadde arrangørene virkelig slått på stortromma og booket inn selveste Lasse Stefanz, et band som har vært ønsket av mange til Sira. Svenskene skuffet ingen, og leverte flotte perler på rekke og rad. Country duoen Cross Country fra Vennesla er også blitt et populært innslag i distriktet, og høstet mange godord fra de danseglade.
Festen ble en gedigen suksess, og idrettslaget hadde publikumsrekord med hele 1400 danseglade publikummere. (Tekst: Laila Røynestad, foto: Laila Røynestad/Christina Sirnes)

Abo promo feb 2012 Vårslepp og sesongstart på Vårdansen på Gol

Lasse Stefanz tok turen til Sira i Flekkefjord (foto: Asle Strand)

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også