De DansegladeVi danset til Lasse Stefanz i Charlottenberg påskeaften

På forsiden akkurat nå

Abo promo feb 2012 Sten Nilsson: B menneske med stort fokus på oppgaven

Påskeaften var det stor dansegalla i Grenshallen (ishallen) i Chalottenberg, og på scenen var det Lasse Stefanz og Top Cats som underholdt. Top Cats er et Rockabilly-band og består av 5 gutter fra Torsby og Arvika området i Värmland. I 2010 var de med i en TV konkurransen «Talang», og de har også vært med i Melodifestivalen i Sverige. Da Top Cats spilte var det rundt 400 til 500 fans foran scenen, som hyllet bandet, og det var et yrende liv med topp rockabilly låter og rocken roll.
Denne kvelden var Lasse Stefanz på sitt beste, og leverte topp underholdning fra scenen. De fikk med seg de fremmøte og fans på allsang, så det hørtes godt i hele hallen. Olle fikk også opp en gjestartist, Elisabeth fra Norge, som fylte år. De fremførte sammen låten ”sørgløsa man”.

Klikk Her Ikoner og bullits for eget bruk

 

En meget velykket dansegalla med god stemning hele kvelden og en fullsatt hall. (Tekst/Foto:Arnfinn Borge)

Les anmeldelsen i DeDanseglades aprilnummer.

Abo promo feb 2012 Sten Nilsson: B menneske med stort fokus på oppgaven

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også