De DansegladeVi danset til Kindbergs på Båberg Treffen i Sverige

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Torsdag den 4.oktober tok undertegnede turen over grensen til Sverige og Treffen Båberg, som ligger mitt i Trestad, rundt 7 km nord for Trollhettan. Treffen Båberg har plass til 1000 stk og er også tilpasset de som er handikappet. Lokalet er stort og oversiktelig med et stort flott dansegolv. Her i Norge er det som regel aldri dansekveld på en torsdag så vi var var spente på om det ville komme noen på en torsdag, der dansen var mellom kl.19.00 til 23.00.
Abo promo lite for teksinnlegg Vi danset til Vagabond og Ole Ivars på Storefjell
Vi var på plass før sju og ble ønsket velkommen av arrangøren. Da var det allerede mange i danselokalet. Kindbergs åpnet dansen kl.19.00 og holdt på til kl.21.00 gjennom en lang førsteøkt. Etter en halvtimes pause, var det igjen full dans igjen frem til kl.23.10, da Kindbergs også tok noen extra låter.
Og at det svenske dansefolket er glad i å danse fikk vi se her, dansegolvet var fullt fra første tone. Kindbergs kom med både gode gamle Elvis låter og både nye og gamle låter fra sitt eget materiale. Det ble også fremført litt gammeldans også. De rundt 300 danseglade storkoste seg, så alt i alt en topp dansekveld på Treffen Båberg, på en torsdagskveld! Vi anbefaler å ta seg en tur, for de som liker å danse i vårt naboland. Flott sted med flott gulv. (Tekst/Foto:Arnfinn Borge).

Les anmeldelsen av arrangementet i De Danseglades desembernummer.

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også