De Danseglade


Vi danset til Kindbergs og Ingemars på Letohallen

Vi danset til Kindbergs og Ingemars på Letohallen

På forsiden akkurat nå

Lørdag den 13. oktober var det igjen duket for dansegalla i Letohallen på Dal i Akershus og denne gangen var populære svenske Kindbergs og Ingemars som underholdt de rundt 700 gjestene. Det ble en sprudlende dansegalla med topp underholdning fra scenen, en pent pyntet hall og god atmosfære. Dansegolvet var fullt fra første til siste dans. De Danseglade hadde også en konkurranse i forkant av gallaen i samarbeid med arrangøren. Vinneren var Herdis Svendsen fra Strømmen. Hun ble behørig presentert av Ingemars fra scenen, og fikk også utdelt cden til Kindbergs som en ekstrapremie.
Abo promo lite for teksinnlegg Skeitreffen for 38. gang
Det var god atmosfære i hele hallen ved bordene og på dansegolvet og foran scenen: ingemarsfan Vibeke Pedersen fikk også komme på scenen å fremføre hennes favorittlåt ”bre dine vinger”. Hun ble kjent med Ingemars første gang i 2006 i pianobaren på Storefjell, og har siden vært fan av det populære bandet. (Tekst/Foto: Arnfinn Borge)
Les anmeldelsen av arrangementet i De Danseglades desembernummer.

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også