De DansegladeVi danset til Kindbergs og Duoen Henriks på Bedemarten

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Bedemarten ligger på Navestad like utenfor Sarpsborg og har i mange år vært et meget populært ute arrangement som strekker seg over tre dager. Bedemarten er alltid i august og som regel i uke 33.
Fredag den 17.august var det duket for dansbandaften med svenske Kindbergs og Duoen Hendriks på scenen. Dueoen Henriks åpnet dansekvelden kl.19.30, før det populære svenske dansebandet Kindbergs entret scenen kl.21.30. Musikken holdt det gående frem til kl.01.30.
Begge band leverte topp underholding fra scenen hele kvelden og Kindbergs, som har mange norske fans i Norge, skuffet ikke. De leverte både nye og gamle låter og mange fra deres nye CD ”Nu reser vi vesterut”.
En lokal fans i Østfold (Rakkestad), Mette Irene Rasch, hadde laget en flott marsipan kake til Kindbergs med påskriften” Hurra Kindbergs 25 år” i anledning Kindbergs 25 års jubeleum. Undertegnede fikk også lov til å være med på feiringen og smake på masipankaken. Den smakte også meget godt som dere ser av bildene.
En meget vellykket danseaften med rundt 450 innenfor portene denne fredagskvelden i august. (Tekst/Foto:Arnfinn Borge).

Folg oss pa facebook liten Vi danset til Korpus og Contrazt på Tangen på Ørje

Les anmeldelsen i De Danseglades oktobernummer

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også