De DansegladeVi danset til Jannez, Kindbergs og Ankies på Beitostølen

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Klikk Her Vi danset til Ole Ivars på Tanumstrand i SverigeFra tid til annen får vi inn saker fra våre lesere. Denne gangen har vi fått flotte bilder fra Hanne Eriksen fra Vormsund, nord for Oslo. Hun var forrige helg på Beitostølen og danset. Her er hennes «Leserbrev»;
– For 2. året på rad inviterte Anne Karin og Trygve dansevenner fra fjern og nær til kombinert danseweekend og sesongavslutning på Beitostølen. 3 svenske band leverte meget bra dansemusikk, Jannez og Kindbergs fredag kveld og Kindbergs og Ankies lørdag kveld. Til tross for et noe glatt gulv fredag så det ut til at danserene hadde en topp kveld, og lørdag var gulvet så å si perfekt. Dansegulvet var så å si fullt fra musikken startet til bandene gikk av scenen etter flere ekstranummer. 2 rolige sanger og 2 raskere, det er standaren i Sverige og å danse «fox» til de rolige sanger brer om seg mer og mer i Norge også. Gutta i Jannez er ikke snauere enn at de drar i gang litt ordentlig gammaldans, siste cd`n de gav ut var faktisk en ren gammaldans cd. Ankies hadde sin 2. spillejobb i Norge, Ankies og Kindbergs dro også i gang en duett lørdagskvelden. Kindbergs er blitt populære i Norge og har mange spillejobber her, de kommer tilbake allerede 11. og 12. mai med spillinger i henholdsvis Hurdal og Tromsø. Vi gleder oss allerede til ny Danseweekend på Beitostølen den 26-27 april neste år.

 

ikke noe ulåter i dette trekkspillet

Abo promo feb 2012 Vi danset til Ole Ivars på Tanumstrand i Sverige

 

2 rolige sanger og 2 raskere, det er standaren i Sverige og å danse «fox» til de rolige sanger brer om seg mer og mer i Norge også.

 

Gullskoen promo feb 2012 Ikoner og bullits for eget bruk

 

 

Godt driv på dansegulvet, her med Kindbergs på scenen

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også