De DansegladeVi danset til Heine Totland og Pia Philgrens på Storefjell

Braatthallen h 2019
På forsiden akkurat nå

I et gnistrende og strålende vintervær, tok et julepyntet Storefjell Resort Hotel nok engang imot danseglade og feststemte mennesker i den fint pyntete Storefjellshallen, i slutten av november.
Flotte Pia Philgren fikk gleden av å åpne denne fantastiske kvelden, og dansegulvet var fullt fra første strofe. En time senere entret en smilende og blid Heine Totland & The Crickets scenen for å starte sitt Buddy Holly show. Heine Totlands “The Buddy Holly Concert” er et forrykende rockeshow basert på musikken til legendariske Buddy Holly. Dette er 50-tallsrock på sitt beste. Heine og dette fantastiske bandet leverte mange av dette tiårets beste låter med en vanvittig energi.Selv om tempoet var høyt, var det flere par som våget seg utpå dansegulvet og fikk testet kondisen.

Siste utgave kj%C3%B8pes her Med Ingemars og Christiania på Colorlinecruise
Pia Pilgrens avsluttet også kvelden, med like stor iver som da hun begynte. En del gjester hadde forlatt salen etter Buddy Holly showet, men det var fortsatt flere ivrige dansere igjen.
Undertegnede kan absolutt anbefale Storefjell på vinterstid. Alpinbakken like ved hotellet ble ivrig benyttet denne helgen, i et strålende solskinn. Både små og store skientusiaster kunne boltre seg i skibakkene, eller bare rusle seg en tur på ski innover endeløse vidder. Utsikten fra toppen av skitrekket var magisk, rett og slett et trolsk eventyrlandskap.
Hotellets eget husband, Top Mix, underholdt hotellets øvrige gjester, og dansegulvet ble også her ivrig benyttet. Etter at dansen var ferdig, var stemningen fortsatt på topp i hotellets pianobar ut i de sene nattetimer. (Tekst og foto: Vibeke Eide)

Abo promo lite for teksinnlegg Med Ingemars og Christiania på Colorlinecruise

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også