De Danseglade


Vi danset til Hanne Mette og Kindbergs i Lunnerhallen

Vi danset til Hanne Mette og Kindbergs i Lunnerhallen

På forsiden akkurat nå

Abo promo feb 2012 Kjetil Nordfjeld og bandet jubilerer

Lørdag den 21.april 2012 var det igjen duket for dansegalla i Lunnerhallen. Og denne gangen var det Hanne Mette Band og Kindbergs som stod på scenen.Og de fremmøte fikk servert en flott dansegalla med topp underholdning fra scenen,og Harald Bråthen sammen med Lunner håndball, hadde lagt alt til rette for en kjempegalla med en pent pyntet hall. Det ble en flott stemning på dansegolvet og foran scenen.
Mange hadde kommet for å høre Hanne Mette m/band da dette var hennes første opptreden med bandet.Og hun tok publikum med storm og fikk enorm applaus fra publikum. Med sin sangglede og fine stemme håper vi å høre masse fra denne dama i tiden som kommer.
Hanne Mettes Band består av Frode Gant-gitar og vokal, Pål F. Tautra-bass og vokal, Johnny Enger-tangenter og vokal og Anders Lauten-trommer. Hanne Mette startet tidligere også Contrazt sammen med Leif Dybendal. De siste årene har Gro Anita Johansen hatt vokalistjobben i Contrazt.

Klikk Her Ikoner og bullits for eget bruk
Fra Hanne Mette åpnet gallaen kl.20.30 var det musikk non stop til klokka 02.00.
Kindbergs er veldig populære her på berget, og er et av svenskebandene som virkelig spiller mye i Norge. De har mange fans her og de leverer alltid topp underholdning fra scenen, og fengende gode låter som setter en meget god atmosfære der de spiller opp til dans. Samlet var den musikalske menyen helt topp, en kombinasjon av to gode band. Derfor stor takk og ros til Harald og Lunner Håndball for nok en flott dansegalla i Lunnerhallen. (tekst, foto:Arnfinn Borge) Du kan se alle bildene under videoene.Abo promo feb 2012 Vi danset på Storefjell til Steinar Engelbrektsson og Larz Kristerz

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også