De DansegladeVi danset til Gruppesax og Bris i Tysneshallen

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Lørdag 18. august arrangerte Tysnes Musikklag sin årlige dansegalla i Tysneshallen på Våge utenfor Bergen. Fleirbrukshallen stod ferdig august 2004 og ligger i gåavstand frå Våge Kai. Det var i år 7.gangen det ble arrangert dansegalla i denne flotte hallen.
Nærmere 40 bobiler og campingvogner hadde rigget seg opp på den fine grusbanen ved hallen. Flott sanitæranlegg og åpen bowlinghall på dagtid om lørdagen var et fristende tilbud til de tilreisende.

Rundt 320 gjester var innom hallen denne regnfylte, men dog varme sommerkvelden. Undertegnede kan oppfordre flere til å ta turen til Tysnes til neste år, for det var god plass på den flotte eikeparketten i hallen. Det er heller ikke hver kveld man blir servert drikke fra så blide servitører i en festpyntet bar.

På scenen var det de godt erfarne gutta i Gruppesax som fikk gleden av å åpne dansen denne kvelden. Publikum var tidlig på kvelden litt tam, og den helt store feststemningen lot vente på seg. Når de spreke og livlige gutta i Bris entret scenen ble det fart i publikum, og Bris som også avsluttet kvelden fikk trampeklapp når siste strofe av den vakre sangen «No e kvelden nesten slutt» tonet ut i natten. (Tekst: Vibeke Eide, foto: Anne-Karin Eikeland)

Utfyllende anmeldelse fra arrangementet kan leses i De Danseglades oktober nummer.

Folg oss pa facebook liten Anne Nørdsti: Kanskje barnet gir inspirasjon til nye låter?

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også