De Danseglade


Vi danset til Dænsebændet og Duoen Terje & Steinar på Stena Saga

Vi danset til Dænsebændet og Duoen Terje & Steinar på Stena Saga

Braatthallen h 2019
På forsiden akkurat nå

Lørdag den 22.september var det dansecruise på Stena Saga og denne gangen var det Dænsebændet og Gutta fra Scandinavia som underholdt de danseglade om bord.
Det var happy hour med trubaduren Per Gotthardsson i Riva Bar på dekk 8 fra 19.30 og han spilte også flere ganger utover kvelden, også på hjemturen. Noe også både Gutta fra Scandinavia og Dænsebændet gjorde.
Abo promo lite for teksinnlegg Vi danset til Connect og Lasse Stefanz i Tønsberg
I C-view på dekk 7 var det Dænsebændet som åpnet dansecruiset kl.21.30 og da gikk det nonstopp frem til ca.kl.01.30 med økter på 45 minutter hver.Dansegolvet var bra besatt gjennom hele kvelden og publikum om bord koste seg til fin underholdning. Mange gode låter fra gutta i scandinavia slik som gode gamle Sven Ingvars låter og gode slagere fra Scandinaviatida. Dænsebændet skuffet heller ikke, og fremførte mange gode gamle og nye låter fra sine utgivelser som ble meget godt motatt. (Tekst/Foto:Arnfinn Borge).

Folg oss pa facebook liten Vi danset til Connect og Lasse Stefanz i Tønsberg

Les anmeldelsen i De Danseglades desembernummer.

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også