De DansegladeVi danset til Contrazt på Storefjell Høyfjellshotell

Braatthallen h 2019
På forsiden akkurat nå

Det arrangeres ofte dansefester høyt over tregrensa på Golsfjellet. Familien Nibstad, som har tradisjonsmusikk i årene, har etterhvert fått god tradisjon også i å arrangere dansefester med svært oppegående navn på det familieeide Storefjell Høyfjellshotell. I midten av oktober var det Contrazt som stod på scenen.

Abo promo lite for teksinnlegg Emma med Annes menn

Men det var med et nødskrik; Leif Dybendal var syk i perioden før dansefesten, og det var en periode i uken før, litt usikkerhet om bandet kunne stille. Men heldigvis for dansefolket, var tospannet Gro Anita og Leif i front, da Contrazt spilte opp i fire økter på Storefjell denne helga. Om været var grått og kaldt ute hadde ikke dansefolket noen problemer med å holde varmen foran Gullskoenvinnerne. (Tekst og foto: Asle Strand)

Les anmeldelsen fra arrangementet i De Danseglades desembernummer


Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også