De Danseglade


Vi danset til Contrazt og OIe Ivars ombord på Color Fantasy

Vi danset til Contrazt og OIe Ivars ombord på Color Fantasy

På forsiden akkurat nå

Vi danset til Ole Ivars og Contrazt på Danse -cruise til Kiel på Color Fantasy.
Helgen den 27.-29. oktober var det dansecruise på Color Fantasy og denne gangen var det Ole Ivars, Contrazt og duoen Steinar & Terje som underholdt, godt hjulpet av Erik Forfod som konfransier. Det var et fullbooket skip som la fra Hjortneskaia, og kort tid etter avgang var det fullt liv i Donkey Pub, der Steinar & Terje underholdt. Det var flere som benyttet handlegaten ved puben til dansegolv. Duoen underholdt i puben begge dager, ei økt både på ettermiddagen og på kvelden.
På lørdagen var det Contrazt som åpnet i Fantasy Show Lounge etter at skipets eget show var ferdig. Dette showet bør man virkelig få med seg, og det har en høy underholdningsfaktor, med flotte kostymer, sang, musikk og effekter.
Contrazt holdt på til kl.23.30 og i pausene var det Erik Forfod som stod får musikken. Han var også konferansier på dette cruiset. Kl.24.00 var det Ole Ivars som entret scenen og holdt det gående frem til kl.02.30.
Abo promo lite for teksinnlegg Dansegalla i Thailand en stor suksess
Det var fullt i Fantasy Show Lounge fra første tone fra Contrazt til siste tone kom fra Ole Ivars, og dansegulvet var fullt hele kvelden. Duoen Alex & James underholdt også i Donkey Pub fra kl.18.45 til 23.15 på lørdagen og fra kl.18.45 til 22.45 på returturen søndag.
På returen fra Kiel på søndagen, var det Steinar & Terje som åpnet underholdningen i Donkey Pub kl.14.00 til kl.15.00. Og kl.1500 til kl.16.00 var duket for jam med Ole Ivars, Contrazt, Terje & Steinar, og det var et yrende liv i puben, og gjestene om bord storkoste seg til topp jam fra Leif, Gro Anita, Roar fra Contrazt og Tore, William fra Ole Ivars. Handlegaten var dansegolvet, og allsang ble det også.

SISTE: Contrazt i branndrama

Kl.16.30 var det da duket for Quiz med Erik Forfot i puben, og kl.16.30 var platesignering med Ole Ivars. Mange benyttet seg av å kjøpe den nye CDen og få den signert. Gro Anita var på plass og fikk sin Ole Ivars CD singnert.
Siste kvelden var det Ole Ivars som åpnet danse cruiset, og Contrazt som avsluttet. 40 års jubilanten Gunhild Hofgård ble også hedret av Ole Ivars med en signert CD.
Begge band var i topp humør og vi fikk oppleve et danse cruise med topp underholdning fra to av Norges beste danseband. Det ble også gjort videoopptak begge dager til en ny video med Ole Ivars.
Et meget vellykket cruise, nok en gang med Color Fantasy. Les anmeldelsen i De Danseglades desembernummer. (Tekst/Foto:Arnfinn Borge)

Siste utgave kj%C3%B8pes her Dansegalla i Thailand en stor suksess

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også