De DansegladeVi danset til Contrazt hos Kom og Dans i Bergen

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Abo promo feb 2012 Contrazt akkurat ferdig i studio   en bildereportasje

Fredag 20 april var det duket for vårfest hos Kom og Dans Bergen sentrum. Festen ble holdt i Ulriken bydelshus på Landås, og Contrazt skulle denne kvelden sørge for det musikalske innslaget, sammen med arrangørens egen DJ. Festen begynte kl 21.00 og varte til kl.01.00, men før dette hadde ivrige dansere startet opp med en times vorsvettingsdans. Totalt var det 135 betalende danseglade gjester i alle aldre, som swingte seg på dansegulvet. Som vanlig hos Kom og Dans, var det noe godt å bite i. Kaker, oppskåret frukt, kaldt vann og kaffe til alle gjestene, sørget for at energinivået ble holdt oppe. Contrazt leverte som vanlig god dansemusikk, og sammen med den lokale DJ som spilte god variert musikk, ble dette en flott dansekveld. (Tekst og foto: Vibeke Eide)Klikk Her Ikoner og bullits for eget bruk

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også