De DansegladeVi danset til Bris på Showboat i Bergen

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Lørdag 25. september gikk nærmere 90 danseglade, og feststemte gjester om bord på Showboat i Bergen for å høre, se og danse til Bris med Arvid Storeide i spissen. Showboat har plass til ca. 300 gjester, men når været ikke var på topp i byen blant de 7 fjell, og det i tillegg var besøk av Leonard Cohen, uteble en del gjester.
Selv om regnet pøste ned i strie strømmer, var humøret og stemningen på topp hos både arrangør, band og fremmøtte gjester.
Abo promo lite for teksinnlegg Vi danset til Drifters på Bjørkelangen
Uansett vær, er denne turen verdt å prøve. Showboat tar deg med på en fantastisk tur i skjærgården rundt Bergen. Gjennom smale sund og under store broer, fikk man denne kvelden oppleve både sjø, Bris, dans, god mat og drikke. I tillegg fikk de fremmøtte være med på en historisk begivenhet da Bris lanserte og viste sin første musikkvideo, «Eg såg meg aldri tilbake». Musikkvideoen er produsert av KolibriMedia. Med på turen denne kvelden var en av produsentene, Marius Søreide, som også er Arvid Søreides sønn. Det var en stolt far som stod på scenen denne kvelden.
Stemningen blant publikum var på topp fra begynnelse til slutt denne kvelden, Bris spilte fengende danserytmer og følsomme ballader. Publikum storkoste seg hele tiden. Når to av gutta i bandet tok instrumentene med seg ned blant publikum, satt smil og latter løst. Alt i alt en fantastisk flott dansekveld som absolutt anbefales. En stor takk til arrangør for et flott konsept. (Tekst og foto: Vibeke Eide.)

Folg oss pa facebook liten Vi danset til Drifters på Bjørkelangen

Les anmeldelsen i De Danseglades oktobernummer.

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også