De Danseglade


Vi danset til Bris på Glade Rosenkrantz

Vi danset til Bris på Glade Rosenkrantz

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Helgen 19 og 20. oktober var det nok engang duket for en fantastisk dansehelg i Bergen. Egentlig skulle KG-Band spille denne helgen, men på grunn av sykdom måtte dessverre disse melde avbud. Arrangøren måtte på kort tid skaffe et nytt band, og Bris tok utfordringen uten å nøle.
Fredagen var der ca. 250 besøkende gjester og det gikk fint an å danse på den flotte eikeparketten. Denne kvelden hadde også Bodil Herre, som synger duett sammen med Arvid Søreide på Bris sin nye CD, tatt turen til Glade Rosenkrantz. Det ble en magisk og rørende stemning, da Bodil sang duett sammen med Arvid på scenen til både «so fint om du var omkring» og «Tir n`a noir».
Ryktene om at Bris skulle spille denne helgen, gjorde at det lørdagen var ca. 500 gjester innom Glade Rosenkrantz. Dansegulvet var stapp fullt fra første til siste strofe, og selv i pausene var det rimelig mange danseglade på gulvet. Publikum benyttet seg av hele lokalet, og selv de innerste sofakrokene var fullsatt av smilende gjester.
Med både jubel og allsang, var partyfaktoren og stemningen på topp hele kvelden igjennom.
Abo promo lite for teksinnlegg Dansegalla i Thailand en stor suksess
Når Bris tok med sine varme vinder, som også er tittelen på deres nyeste CD, steg temperaturen betraktelig i lokalet.
Det er flott at arrangøren har flere mugger med isvann tilgjengelig. De ansatte i baren hadde mye å gjøre hele kvelden.

Når 500 feststemte og danseglade mennesker er samlet i et lite lokale, kan det lett bli trangt om plassen. Men, de blide og høflige vaktene var lett synlig hele kvelden, og sørget for ro og orden.

Siste utgave kj%C3%B8pes her Dansegalla i Thailand en stor suksess

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også