De Danseglade


Vi danset til Aristo Cats på Glade Rosenkrantz i Bergen

Vi danset til Aristo Cats på Glade Rosenkrantz i Bergen

På forsiden akkurat nå

Abo promo feb 2012 Fredagskonkurransen: Vinn hotell og dans i Kristiansund

Nærmere 250 danseglade besøkte Glade Rosenkrantz, helgen den 2. og 3. mars. Både fredagen og lørdagen holdt Aristo Cats med Kjell Kallestad i spissen, dansepublikummet gode og varme. Som vanlig leverte bandet knallbra, det var full trøkk og topp stemning fra start til slutt.
Når så mange danseglade møtes på Glade Rosenkrantz, blir dessverre dansegulvet altfor lite. For enkelte var det kun i pausene det gikk an å utfolde seg litt.
Temperaturen i lokalet økte i takt med musikken, og det ble etter hvert veldig varmt og dårlig luft. Men dette la ingen demper på stemningen. Fin dempet belysning og levende lys på alle bord, gjorde det hele ekstra koselig.
Eget bord med glass, vann og is for selvbetjening er godt når man danser seg svett. Ellers kunne man kjøpe det meste av drikke i baren hos høflige og blide bartendere.
Flotte, dresskledde og høflige vakter, ønsket deg velkommen i døren, og takket for besøket når du dro. I tillegg sørget de for at det var ro og orden. Ryddet på bordene gjorde de også, når de gikk sine runder i lokalet. Litt
morsomt var det at et utdrikkningslag tok turen innom i løpet av kvelden, og den kommende brud måtte selvfølgelig opp på scenen og synge.
På Glade Rosenkrantz er det live band hver helg. I tillegg er det fri entre før kl.22.30 på alle ordinære arrangementer. Så her er det ingen unnskyldning for ikke å kunne swinge seg på den fine eikeparketten. (Tekst: Vibeke Eide, foto: Anne Karin Eikeland)

Gullskoen promo feb 2012 Fredagskonkurransen: Vinn hotell og dans i Kristiansund

 

Abo promo feb 2012 Fredagskonkurransen: Vinn hotell og dans i Kristiansund

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også