De Danseglade


Vi danset til Anne Nørdsti og Lasse Stefanz på Storefjell

Vi danset til Anne Nørdsti og Lasse Stefanz på Storefjell

Braatthallen h 2019
På forsiden akkurat nå

Abo promo feb 2012 Vi danset til Jhohans og Neil Wilde på Børsa samfunnshus

Når Storefjell Høyfjellshotell byr opp til dans er det med verdighet. Som en av de foreslåtte til årets Gullskoen, som arrangør, var det knyttet stor forventning til helgens arrangement.
Fredag var Lasse Stefanz, som er inne i sitt jubileumsår, kommet opp i de store høyer på Golsfjellet. Mer enn femhundre danseglade fans på Storefjell, gjorde dette til en stor festaften. Og med en ekstra musiker i bandet, ga det Olle anledning til å konsentrere seg enda mer om vokalen. Dette gir bandet økt rytme og kraft, noe publikum viste å sette stor pris på. En meget sprek 45 års jubilant imponerte sitt publikum, som nå venter i spenning på bandets nye cd som slippes i mai måned.

Lørdag var det gulljenta og Gullskokandidat Anne Nørdsti m/band som skulle få fart på dansefoten, til i overkant av femhundre gjester på hotellet. Den oppgaven klarte hun og bandet helt utmerket. Aldri har bandet vært mer samspilt enn nå. De finner hverandre på en eminent måte, på scenen, som gir oss publikum en flott totalopplevelse. Kvelden beviste at Gullplaten for den siste cd.n « På kryss og tvers» var vel fortjent. Et av mange høydepunkter, i løpet av kvelden, var utvilsomt når en av hotellets verter, Lars Nibstad sammen med sin nevø Andreas, entret scenen og gav sine gjester flere låter på torader. Torader er som kjent et kjært instrument for Anne også og hun slo «følge» på gutta på en imponerende måte. Atter en gang beviste Storefjell Resort Hotel, at dans er en viktig del i konseptet seriøs hoteldrift med høy standard.

Du kan lese anmeldelsen av arrangementet i De Danseglades aprilnummer

Gullskoen promo feb 2012 Vi danset til Jhohans og Neil Wilde på Børsa samfunnshus

Abo promo feb 2012 Vi danset til Jhohans og Neil Wilde på Børsa samfunnshus

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også