De Danseglade


Vi danset på Storefjell til Martinez og Kindbergs

Vi danset på Storefjell til Martinez og Kindbergs

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Helgen den 17 til 19 februar var det Danseweekend på Storefjell Resort Hotel, med to svenske danseband på scenen; Martinez fredagen, og Kindbergs på lørdagen.
Det var Martinez som begynte danseweekenden, og fylte kvelden med fire spilleøkter, og fremførte både nye og gamle låter. Også låter fra deres siste cd fikk vi en smakebit på. Angelica Jonsson, vokalisten i Martinez, tok seg også tid til å prøve dansegolvet da hun ble bedt opp av Ove Kristian Moholt fra Gol.
På lørdag var det Kindbergs tur til å entre scenen i Veslefjellhallen på Storefjell Resort Hotel. Vi fikk servert en variert musikalsk meny, ispedd mange av låtene fra deres nye CD ”Nu reser vi vesterut”.

Begge band showet på scenen, og de dansende på golvet var i swinghumør og koste seg både fredagen og lørdagen.
Storefjell Resort Hotel, idyllisk beliggende på Golsfjellet, 1001 meter over havet, har det meste å by på både for de voksene og for de små. Her er alt fra skianlegg til spa, badeland, boblebad, internettkafe, dans, barer og nattklubb, og ikke minst god mat.
Du kan lese hele anmeldelsen i De Danseglades aprilnummer.
Tekst/Foto:Arnfinn Borge- www.dedanseglade.no

Abonnere ulike fonter du også1 Vi danset på Jorekstad med Ingemars og Anne Nørdsti på fjerdedagsfest

 

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også