De DansegladeVi danset på Karlsøy i Troms

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Pk & Dansefolket, Sogns, Arctic Band og Trond Ihle & Øyvind Eikre fra Vestnorge, holdt høyt nivå i årets «På Dans i Karlsøy», den 24. og 25. august.
Undertegnede gikk om bord Norwegian flyet kl.08.00 fredagsmorgen med avgang fra Gardemoen kl.08.20 og ankom Tromsø Lufthavn kl.10.10.Hvor jeg ble hentet av William Jenssen, fra radio Askøy, som også var programleder/konfransier begge dager.
Jan og Vigdis Johansen eier Direktør,n Bistro som stod for arrangementet, og Jan er også vokalisten i Arctic Band.
Øyvind og Trond fra Vestnorge startet oppvarmingen på fredagen i puben kl.16.00 og holdt det gående med mange gode låter, gamle og nye fra Vestnorges reportoar, før det hele startet opp i det store oppvarmede teltet like nedenfor bistroen. Først ut på scenen på fredagen var Pk & Dansefolket, og deretter gikk det nonstopp med PK og Sogns frem til kl.03.00. Pk fikk også med seg Åshild Sørli fra Tomasjord uten for Tromsø, på scenen, som sang duetten «Slik ho er» med Pk. Sogns lagde også liv i teltet med sitt sceneshow, med Geir Åge og Espen i front. Steinar Engebrekson, som også stod på programmet, måtte melde avbud til spilling på lørdagen grunnet sykdom i familijen. Derfor stilte Sogns opp på kort varsel, og spilte også på lørdagen med Arctic Band. Øvind Eikre, vokalist fra Vestnorge entret også scenen og sang et par låter sammen med Sogns, noe som ble veldig populært blant de gjestene.

Abo promo lite for teksinnlegg Stena Line får hjul under kjølen

På lørdagen underholdt Øyvind og Trond igjen i puben fra kl.14.00 til ca.kl.16.30. Da var det også grilling utenfor puben, med salg av velsmakende grillmat. Øyvind og Trond ble på kvelden avløst av Sogns, som byttet på med Arctic band frem til kl.02.45.
En stor takk til Jan og Vigdis for et meget fint gjennomført arrangement. En tur til Dans i Karlsøy kan anbefales. Litt i overkant av 700 gjester begge dager, besøkte Hansnes i Troms denne helga. (Tekst/Foto:Arnfinn Borge)

Les anmeldelsen av Dans i Karlsøy 2012 i De Danseglades oktobernummer.

Folg oss pa facebook liten Stena Line får hjul under kjølen

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også