De Danseglade


Vi danset på Gran Canaria i uke 4

Vi danset på Gran Canaria i uke 4

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Dansegalla Gran Canaria 2012, gikk av stabelen 23-26 januar, et stort arrangement som mange var spente på. Selve stedet het La Perla Sur, en nedlagt perlefabrikk, ombygd til et selskapslokale, med tre innendørs saler, og et utrolig flott uteområde. Stedet ligger 20 min fra Puerto Rico, 15 min fra Arguineguin og 5 min fra Maspalomas, og det var satt opp busser til og fra. Dette tilbudet var litt dårlig kjent.
Høye priser og lite forberedelser
Noen syntes det var i drøyeste laget med 500,- i inngang for en kveld, 800,- for begge kveldene. En halvliter øl kostet 4 euro, noe som i spansk sammenheng er mye.
Første kvelden var det ca 1200 besøkende, andre kvelden noe mindre. Ølsøl og tråe gulv, manglende planlegging av sitteplasser, satte allikevel ikke den store demperen for dansefolket. Dette var også til en viss grad ting det ble gjort noe med før den andre dansekvelden.
Les anmeldelsen av arrangementet i De Danseglades februarnummer.

Abonnere ulike fonter du også1 Seljordfestivalen: Mye er klart for sommerens 12. festival

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også