De DansegladeVi danset i Skaunhallen til Vestnorge, Lasse Stefanz og Jannez

På forsiden akkurat nå

Lørdag 20. oktober var det duket for stor dansegalla i Skaunhallen. Undertegnede dro dit for første gang, og kortversjonen av inntrykket; Skaunhallen var stor og kjempelekker pyntet for en helaften med danseglade mennesker!

Abo promo lite for teksinnlegg Vi danset til Aristocats og Sogns på Radisson Blu i Bergen

Her hadde folk ikke vært redd for å jobbe på dugnad iallefall, det er klart. Og dans ble det; hele 7 timer til ende med flott og variert musikk; Svenske Jannez og Lasse Stefanz, Vestnorge. Rundt 700 danseglade fra mange steder i landet, hadde en knakande fin kveld!
Avtroppende leder for Gofoten i gjennom mange år, Steinar Svorkland, fikk Gofotens hederspris for meget godt og inspirerende lederskap for klubben i 10 gode år. Det var den nye lederen Geir-Ove Sumstad, som delte ut prisen. (Tekst og foto: Torill Græsdal). Les anmedelsen i De Danseglades desembernummer.

Siste utgave kj%C3%B8pes her Vi danset til Aristocats og Sogns på Radisson Blu i Bergen

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også