De DansegladeVestnorge, et band to vokalister

På forsiden akkurat nå

Vestnorge er en unik blanding av musikere, og bandets store styrke er at de har to dyktige vokalister som på hvert sitt vis representerer bandets stilart på en god måte. Vi slo av en prat med Øyvind Eikre, en av vokalistene i Vestnorge.
– Trond har en vanvittig teknikk og feeling i måten han synger på, mens jeg kan være mer uslepen og litt råere i utrykket, sier Øyvind. Vi er ganske forskjellige, men jeg syns vi utfyller hverandre bra. Trond har spilt profesjonelt i mange år og lært mye, så han fungerer utmerket som musikalsk leder i bandet. Jeg ble hentet inn for å være en som kunne fronte på scenen, samt lage litt liv å røre.
– Vår styrke i tillegg til vokalene er at alle gutta kan kore. Vi spiller også alt 100% live uten bruk av sequensere eller delvis playback. Trond lager det meste av våre melodier, og har god kontakt med mange ringrever av tekstforfattere i bransjen. Jeg føler vi har et eget lett gjenkjennelig sound. (Tekst: Laila Røynestad, foto: Helge Jørgensen)

Vestnorge består av:
Øyvind Eikre – vokal, gitar
Trond Ihle – vokal, keyboard
Svein Løvold – gitar, kor
Pål Amdam – trommer, kor
Lars Reidar Lillestøl – bass, kor

Les hele artikkelen om Vestnorge i De Danseglades juninummer

Abo promo feb 2012 Vårslepp og sesongstart på Vårdansen på Gol

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også