De DansegladeVeien Til Sel - ny release

Braatthallen h 2019
På forsiden akkurat nå
Abo promo feb 2012 Vi danset til Polarlys i Leknes

De Danseglade, og distributøren Pan Vision har hatt stor pågang av forespørsler om når utgivelsen av serien På Veien Til Sel kommer ut. Først var det november 2011, som gjalt, så ble dette avlyst rett etter at annonse var trtykket i DD. Derfor ble mange plutselig usikre om det  det hele tatt kom. Datoen er nå satt til 9. mai, og det er i alt fem norske band som følges. For hvert band er også laget en egen dvd om tiden frem til selve festivalen, og det som skjedde under dagene sist sommer på Sel. NRK kommer paralelt til å vise serien på TV, men utgiver lover at du vil få mye bonusmateriale på kjøpet når du kjøper en DVD. Det er bra mange timer filming som ble gjort under fjorårets festival, som ikke kommer med når statskanalen viser sine fem halvtimesprogrammer utover i juni. Vi gleder oss også, da dette samlet sett er med på å løfte norsk dansebandbransje ytterligere. Malung opplevde en sterk økning det året en tilsvarende serie ble vist på svensk tv i forkant av fjorårets festival. Vi får håpe dette også vil gjelde for Dansefestivalen på Sel. Scanbox’ representant Kristian Krogstad forteller også til De Danseglade at det også vil komme en serie med de tilsvarende DVDene fra Sverie.
Dette er; «På väg till Malung med; BLENDERS, FLAMINGOKVINTETTEN, ARVINGARNA, WIZEX, THORLEIFS, SCOTTS, LASSE STEFANS, DRIFTERS, LARZ KRISTERZ

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også