De Danseglade


Sten Nilsson fra Sten & Stanley med jubileumsturne også til Norge

Sten Nilsson fra Sten & Stanley med jubileumsturne også til Norge

På forsiden akkurat nå

Abo promo feb 2012 DDKokken serverer: Stekt ris fra Singapore

I år jubilerer Sten & Stanley. I 50 år har de gledet folk flest, ikke bare dansefolket. I Sverige har de folkekjære brødrene Sten og Ebbe Nilsson blitt betraktet som entertainere av beste slaget. De spiller, synger, underholder og kommuniserer på en måte som treffer innertieren hos folk flest. Vi stilte den sympatiske svensken noen spørsmål, her har du noen av dem;

Hvordan vil du karakterisere forskjellen på et dansearrangement/Dansegalla i Sverige contra Norge?
– I Sverige danser man kun to danser av gangen, tar en pause og danser to nye osv. Dans er mer en sosial fritidsyssel hvor man ser verdien av kombinasjonen dans og trim. I Norge opplever vi at arrangementene mer bærer preg av en stor fest/party.
Planer fremover for deg som artist og Sten & Stanley?
– Akkurat nå gjennomfører Sten & Stanley en jubileumsturné i anledning av sitt 50 – årsjubileum. Denne turnéen har så langt blitt en enorm publikumssuksess med utsolgte konserthus over hele landet. Vi arbeider nå med å gjennomføre en lignende jubileumsturné i Norge til høsten. Vert å merke er at Sten & Stanleys siste cd – album «Då kommer minnena» er blant de mest solgte i Sverige. Vi i Sten & Stanley ser lyst på fremtiden.

Om du kunne reise tilbake i tid, når og hvor?
– 1800 – 1900 tallet omkring i Europa. Se og oppleve utførelsen og utviklingen av Europas kunst og arkitektur. Ville gjerne møtt Edvard Munch.

Hva gjør du om ti år?
– Tja, hvem vet? Jeg vet ikke. Jeg har en jobb som ikke har noen tidsgrense.

Les hele intervjuet i De Danseglades aprilnummer

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også