De DansegladeSnart siste dans for Thorleifs

På forsiden akkurat nå

Det legendariske svenske bandet Thorleifs, legger opp om ikke lenge. Siste dans er satt til hjembygda Växjö den 8. september. Norske tilhengere kan danse til bandet i Trondheim den 25. august, da de gjester Radisson Blu Royal Garden, sammen med Holmsve og Vagabond i trønderhovedstaden.
Thorleif Thorstensson sier til De Danseglade at de gir seg mens de er på topp. Thorleifs som band fyller i år 50 år, og det er en respektabel innsatts over mange mange år, den norgeskjære svensken har bak seg på scenen. På spørsmål fra oss om hvilke planer han har etter 8. september, svarer han at han lenge har hatt en drøm om å lage en dansebandsmusikal, om et menneskes liv fra vogge til grav, på scenen foran dansepublikummet. Men prosjektet er foreløpig bare en ide og en drøm, forteller 63 åringen til De danseglade. Du kan i høst lese et lengre portrett om Thorleif som gjennom mange låter har udødeliggjort dansebandmusikken – hvem har ikke et forhold til «Gråt inga tårar».

Les mer om Thorleifs på Thorleifs egne hjemmesider!

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også