De Danseglade


Siste: Olle Jönsson sykemeldt intil videre

Siste: Olle Jönsson sykemeldt intil videre

På forsiden akkurat nå

Det har vært et turbulent år for Lasse Stefanz. Tidligere i år forsvant Lasse Sigfridsson, og nå er kanskje Olle Jönsson på vei ut. Lasse Stefanz har blitt svært påvirket av denne karismatiske karen, som i en mannsalder har stått foran bandet. På mange måter er Olle Lasse Stefanz. Uten han – ingen Lasse Stefanz.

LS management sendte i kveld ut følgende pressemelding;
Det har rådet stor forvirring rundt Lasse Stefanz og Olle Jönsson de siste dagene. Dette beklager vi på det sterkeste til både fans, publikum, arrangører og media.

Olle Jönsson er nå sykemeldt inntil videre. Vi i bandet ser oss derfor nødt til å innstille helgens spillinger, noe vi beklager på det aller sterkeste. Vi trenger noen dagers arbeidsro, og håper å komme med klar beskjed i løpet av neste uke om hva som skjer videre.

Lasse Stefanz har de seneste årene hatt utrolig store framganger, og det har vi alt å takke det fantastiske publikummet i Norden for. Fortsatt har vi veldig mye igjen å gi, og vi ber derfor om forståelse fra publikum og arrangører for at vi trenger noen dager til.

Abo promo lite for teksinnlegg Magiske Thailand, en bildespesial fra dansegallaen i solens land

Vi tok en prat med manager Carl Martin Kisen om saken;
– Det er klart at om Olle slutter, vil bransjen både i Norge og Sverige miste et kvart av de to beina den står på!
– I Sverige er det slik at mange arrangører bærer seg på å ha Lasse Stefanz på plakaten. Slutter Olle, blir Lasse Stefanz historie det er klart.

Hvordan har de siste dagene vært for deg som manager?
– Det er klart at det har vært tøft. Alle som synser og vil vite, og så har man ikke noe klart svar. Det er frustrerende. Man tenker på fremtida, og hvordan den vil bli uten et stort lokomotiv. Man må tenke at band som Ole Ivars og Lasse Stefanz har bygget opp en merkevare gjennom nesten femti år. Det er ikke bare bare for andre å fylle slike tomrom som vil oppstå når slike band gir seg.

Carl Martin sier videre at han har tro på at dette vil løse seg. Det har vært turbulens tidligere også;

– Det blir som i et ekteskap, man kan gå lei og slite i en hverdagstralt, og ha en utblåsing. Det som ofte kan komme ut av det, er at man kommer sterkere tilbake. Slik er det også for band.

Så får fremtiden vise hva som blir fasiten. LS eller ikke. Uansett har saken skapt usikkerhet for arrangører og fans.

Diskuter saken og si din mening, eller send en hilsen til Olle, under!

Siste utgave kj%C3%B8pes her Magiske Thailand, en bildespesial fra dansegallaen i solens land

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også