De DansegladeRune Rudberg tilbake i friheten

På forsiden akkurat nå

Folg oss pa facebook liten Lasse Sigfridsson går solo

Artisten Rune Rudberg ble tidligere i år dømt til 45 dagers fengsel i forbindelse med et eldre lovbrudd. Tirsdag denne uken var straffen sonet og Rune Rudberg kunne lettet komme ut i friheten og igjen møte sine nye bandmedlemmer som stilte opp og hentet ham hjem med bandets nye buss.
Gleden og lettelsen var også stor blant gutta i bandet. De Danseglade var med, og fikk også bli med band og buss «hjem» fra fengselet.

Det skal bare gå oppover nå
– Det er godt å vite at dette nå ligger bak meg, fortalte Rune i det han kom ut av porten.
– Det skal bare gå oppover nå, med nytt band og bandbuss fylt opp med nytt topp lydutstyr. Vi skal bli blant de aller beste, fortalte Rune oss. Jeg har fått nye musikalske venner i bandet og ny tillit i plateselskapet Tylden & Co, som også gav ut vår nyeste cd tidligere i sommer.
– Nå er det kun en ting jeg har lyst til og det er å komme ut på flest mulige spillejobber, sier en glad og lettet Rune Rudberg til De Danseglade, i det han slår på mobiltelefonen igjen.
– Det er en stund siden jeg har kunnet bruke den nå, forteller Rune som tydelig er lettet over å igjen kunne nyte friheten.(Tekst og foto: Bjørn Kåre Larsen)

Du kan lese et lengre portrett av Rune Rudberg i De Danseglades oktobernummer.

Hyggelig gjensyn med deler av bandet. Fra venstre Tor Brasetvik, Rune Rudberg og Egil Brattås.

Litt godt lesestoff hjelper på veien i bussen

Endelig; Gitaren på plass der den skal være. Rune er klar!

 

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også