De DansegladePlateaktuelle Vestnorge

Storås 2019
Vårdansen 2019
På forsiden akkurat nå

Mang en lørdagskveld har Vestnorge spilt opp til dans i det landstrakte land, og hva passet da bedre som albumtittel på deres tredje utgivelse, enn nettopp ”Lørdagskveld”. Vi tok en prat med bandets vokalist, Øyvind Eikre.

– «Lørdagskveld», som ny-plata heter, er litt røffere en de foregående albumene. Den spenner fra tradisjonell dansebandmusikk til rock, country og pop. Vi føler at vi har klart å lage en allsidig og spennende plate med mange gode låter for både ører og danseføtter. Hanne Mette Gunnarsrud er også med på en duett som vi har fått gode tilbakemeldinger på. Tekstene er skrevet av bl.a Bjarte Haugen, Rogeir Haugen, Linda Torgersen, Roland Janson og Thomas Neraasen, mens melodiene er laget av Trond Ihle med unntak av en som jeg har skrevet tekst og melodi på. Tekstene er varierte og spenner over mange gjenkjennelige temaer.
– Nå må vi bare få spredd musikken vår ut til et større publikum. Dette skal vi prøve å gjøre gjennom gode musikkvideoer, sosiale medier, dansefot jukebox samt spillinger rundt om i landet. Nylig var vi på Vårdansen i Gol og neste store event er Dansefestivalen på Sel. (Tekst: Laila Røynestad, foto: Asle Strand, Helge Jørgensen)

Vestnorge består av:
Øyvind Eikre – vokal, gitar
Trond Ihle – vokal, keyboard
Svein Løvold – gitar, kor
Pål Amdam – trommer, kor
Lars Reidar Lillestøl – bass, kor

Les hele artikkelen om Vestnorge i De Danseglades juninummer

Abo promo feb 2012 Vårslepp og sesongstart på Vårdansen på Gol

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også