De DansegladePå strak arm med Hans Östh

På forsiden akkurat nå

Hans Östh er på mange måter ensbetydende med Bhonus. Han har vært med fra starten i 1972 og fram til siste dans lørdag 24. mars 2012. I De Danseglades juninummer kan du lese et lengre intervju med denne svenske dansbandsbautaen. Her er et lite utdrag av hva vi snakket om;

Når i livet ditt ble du første gang inspirert av dansebandmusikk – Og hvem inspirerte deg?
– Jeg ble inspirert i perioden 1970 – 1971. Et stort publikum var til stede når Flamingokvintetten spilte opp til dans. Jeg var der og det var heftig. Mange jenter foran scenen. Da fikk jeg lyst til å spille i danseband.Folg oss pa facebook liten Fra Dansefestivalen til Springsteen

Hvor mange album har Bhonus utgitt?
– Med tiden har det blitt 12 album. Bhonus har alltid vært et live-band og brukt mest tid på å være på turne. Dermed mindre tid i studio og færre album. Men vi er stolte av de 12.

Hvordan vil du beskrive bra dansemusikk?
– Bra dansemusikk er musikk i alle variasjoner. Fra gammeldans til nye og gamle popmelodier krydret med klassisk helsvensk dansebandmusikk. Vi i Bhonus har variert innenfor hele spekteret. Jeg vil også legge til at det skal være en jevn og god takt.

Hva leser du? – Akkurat nå Jo Nesbø. Krim er min favoritt. (Tekst: Sven Erik Vesse)

 

Les resten av artikkelen i De Danseglades juninummer.

Abo promo feb 2012 Bjørn Elvestad vs Åke Hank Nilsson

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også