De DansegladePå dansegalla i Thailand

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Orkideekspressen har i år tatt et flott initativ; kombinasjon med eksotisk Thailandtur, i kombinasjon med dans. Årets Dansegalla arrangeres i Thailand i dagene 21., 22. og 23. oktober 2012. Det er allerede påmeldt over 200 danseglade nordmenn, og den største gruppen vi har sendt til Thailand i vår 30 årige historie, forteller Edgar Skjønhals til De Danseglade.
– Husk å få med at det er plass til mange flere, suplerer han. Avreisedatoer med fortsatt ledige plasserer: 11., 12., 13., 14. og 15 oktober 2012.

Rimelig totalpakke
– Grunnpris fra kr 10.940,-, inkluderer fly fra Oslo til Bangkok t/r, 2 netter på Rembrandt Hotel i Bangkok med frokost, transport flyplass – hotel, middagscruise på elven i Bangkok den første kvelden. Dag to er det transport til Bangkoks berømte weekend marked pluss kulturshow om kvelden.

– På dag tre går turen med buss til badestedet Cha Am hvor resten av oppholdet skal være og hvor dansegallaen arrangeres. Underveis til Cha Am blir det lagt inn en kanaltur med båt på en av Bangkoks mange kanaler. Her får man se dagliglivet langs elva i Bangkok, byen som en gang ble kjent som ”Østens Venezia”.
– Vel fremme i Cha Am finner man sine respektive hotell, Long Beach Cha Am Hotel eller The Methavalai Hotel. Her skal man bo i 14 netter med frokost inkludert. Dansegallaene er selvsagt inkludert, og returtransport til flyplassen ved hjemreisen.
– Stranden i Cha Am er flere kilometer lang, forteller Skjønhals. Ikke rart man er ivrig med en slik totalpakke.

Danseprogram
21. oktober er det Dansegalla med PK & DanseFolket i Ballsalen på Long Beach Hotel.
22. oktober dekkes Ballsalen opp til middag. Etter middagen spiller Lady & Landstryker’n opp til feiende god dansemusikk.
23. oktober er det klart for Dansegalla med Ingemars i Ballsalen på Long Beach Hotel.

Tidligere skihopper Bjørn Wirkola
– I anledning Dansegallaen arrangeres det også en bridgeturnering i regi av Polar Bridgeklubb, pluss en Golfturnering med Bjørn Wirkola som turneringsleder. Begge turneringene har store premier.

I forkant av dansegallaen arrangeres også en Rundreise i Thailand for de som ønsker å se mer av Smilets Land når de først tar turen dit. Denne turen har avreise 10. oktober og har stort program i Bangkok og Nord-Thailand. Turen avsluttes med Dansegalla i Cha Am.
– Her tror vi at det blir livat!

– Eventuelle spørsmål kan man bare ringe om, avslutter en engasjert Skjønhals. Han treffer du på tlf 90600589.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også