De DansegladeNordmenn koser seg mer enn svenskene gjør

På forsiden akkurat nå

Abo promo feb 2012 Suksess for Kai Robert Johansen i USA
Nordmann Nick Borgen utvandret til Sverige, og etablerte da Scandinavians. Vi tok en prat med svorskingen, og han har mange meninger om mye!

Hvordan vil du karakterisere forskjellen på et dansearrangement/dansegalla i Sverige kontra i Norge?
– Min følelse er at man i Norge går ut for å more seg, men svensken skal ut for og «style». Ja, jeg tror at nordmenn koser seg mer en vi svensker. Jeg tenker på selve rammen rundt dansen.

Nick Borgens Orkester er historie. Hvilke utfordringer møter du som visesanger og hvordan opplever du din nye musikalske tilværelse?
– For første gang kan jeg være meg selv på en scene. Jeg har alltid fått anpasse meg til dansepublikum, men nå spiller jeg for sittende publikum og det blir en helt annen atmosfære når folk sitter ned og lytter til det man gjør. En konsert med Nick Borgen er mye en sosial sammenkomst. Kommunikasjon mellom scene og publikum er en fantastisk opplevelse som jeg aldri følte under tiden som dansebandsmusiker. Nå arbeider jeg med et nytt show samt et nytt album som skal ligge klart til jul. Den 5. oktober i år er det 50 år siden jeg for første gang stilte meg på en scene og sang. Det må jo feires. Ikke sant? (Tekst: Sven Erik Vesse)

Folg oss pa facebook liten Suksess for Kai Robert Johansen i USA

Les hele artikkelen i De Danseglades augustnummer

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også